Optični inšpektor EasyCheck - Integrated End-face Inspector
EasyCheck združuje mikroskop s profesionalno resolucijo in 8 palčni zaslon v enem ohišju. Na voljo je v 11 različicah. Čez 30 različnih nastavkov omogoča ogled praktično vsakega čela vtiča vključno z MPO in MTRJ, kontrolo vmesnikov SFP, XFP ali QSFP in komponent TOSA/ROSA. Sliko spojne površine lahko kadarkoli posnamemo, shranimo na SD kartico ali prenesemo na PC.

(pregled merilne opreme Dimension)

Komplet vsebuje EasyCheck EC400KC, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A91EC400KC EasyCheck optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension
Pametni optični inšpektor AutoCheck - Intelligent Fiber Endface Inspector
AutoCheck je samostojna naprava za testiranje spojne površine optičnega vtiča z vgrajenim sistemom in programsko opremo, ki omogoča samodejno profesionalno analizo in presojo ustreznosti. AutoCheck ima vgrajen standard za kontrolo spojnih površin večine optičnih vtičev, zato omogoča testiranje tudi osebju brez poglobljenega znanja. Možnost izdelave lastnega standarda.

(pregled merilne opreme Dimension)

Komplet vsebuje AutoCheck AC400, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A92AC400KC AutoCheck pametni optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension
EasyGetWiFi brezžična kamera - Wireless Fiber End-face Inspector, Dimension
EasyGetWiFi se preko WiFi ali USB takoj poveže s pametnim telefonom, tablico ali PC-jem in je združljiv z Windows, Android, iOS in Linux operacijskimi sistemi.

(pregled merilne opreme Dimension)

V kompletu je Easygetwifi, škatla z nastavki za vtiče SC, LC, FC, 1.25 in 2.50, napajalnik 5V DC, USB (C) kabel, litijeva baterija, navodila za uporabo in seznam opreme. Poleg priloženih nastavkov so na voljo različni nastavki za EasyGetWiFi in druge ročne kamere Dimension, ki pa se naročajo posebej.
99A97EasyGetWiFi brezžična kamera, Dimension
99A9Aravni ženski nastavek SCAPC za EasyGetWiFi
99A9Cravni ženski nastavek LCAPC za EasyGetWiFi
AutoGetWiFi samodejni brezžični mikroskop - Intelligent Fiber Endface Microscope, Dimension
AutoGetWifi lahko samodejno pregleda in analizira posamezno vlakno, MPO ali druge več-vlakenske vtiče z neprimerljivo zanesljivostjo, učinkovitostjo in udobjem. Je trenutno najboljše orodje na tem področju. Sliko samodejno izostri, usredišči, posname, analizira in shrani!

(pregled merilne opreme Dimension)

V kompletu je Autogetwifi, škatla z nastavki za vtiče SC, LC, FC, 1.25 in 2.50, napajalnik 5V DC, USB (C) kabel, litijeva baterija, navodila za uporabo in seznam opreme. Poleg priloženih nastavkov so na voljo različni nastavki za AutoGetWiFi in druge ročne kamere Dimension, ki pa se naročajo posebej.
99A98AutoGetWifi samodejni brezžični mikroskop, Dimension
99A9Aravni ženski nastavek SCAPC za EasyGetWiFi
99A9Cravni ženski nastavek LCAPC za EasyGetWiFi
Kotni ženski nastavki - Angled female adapters for EasyGetWiFi and AutoGetWifi
Za lažji dostop do kontrolnih točk so kovinski nastavki izdelani pod kotom 70° in nastavljivi v katerem koli položaju znotraj 360°. Na voljo so 4 adapterji za testiranje SCUPC, SCAPC, LCUPC in LCAPC vtičev v spojniku (tip adapterja izberite ob naročilu). Nastavki so uporabni za vse ročne kamere Dimension.
99A9Dkotni ženski nastavek po izbiri za EasyGetWiFi in AutoGetWifi