Optični mikroskop FIM-200 Jonard - Fiber Inspection Microscope
Ročni mikroskop z 200-kratno povečavo je namenjen za kontrolo spojne površine optičnih vtičev! Vključuje gumb za ostrenje slike, nastavek za ferulo 2.5 mm (ST, SC, FC), nastavek za ferulo 1,25 mm (LC), akromatsko lečo z laserskim filtrom, osvetlitev testiranega vlakna, 3 AAA baterije, CE certifikat in prenosno torbico.
99857mikroskop FIM-200 kit, Jonard185,60 € 
Digitalni optični inšpektor EasyCheck V2 - Digital Fiber Endface Inspector
Po osi nastavljiv digitalni optični inšpektor EC400KC EasyCheck V2 omogoča vključitev v LAN, delo z miško in tipkovnico, podpira SD kartice, možen je priklop dodatne ročne kamere, čitalca črtne kode ali nožnega stikala, preko HDMI ga lahko povežemo na večji zaslon, in še več. Na voljo različni nastavki

(pregled merilne opreme Dimension)

Komplet vsebuje EasyCheck EC400KC V2, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A91EC400KC EasyCheck V2 digitalni optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension887,00 € 
EC200KC AF EasyCheck s samodejnim ostrenjem - Autofocus Fiber Endface Inspector, Dimenson
Namizni mikroskop EasyCheck AF z novim digitalnim video sistemom, ki vključuje sliko visoke ločljivosti in samodejno ostrenje, bistveno izboljša učinkovitost pregleda spojne površine optičnega vtiča in ga naredi manj odvisnega od usposobljenosti operaterja. Na voljo različni nastavki

(pregled merilne opreme Dimension)

Komplet vsebuje EasyCheck EC200KC AF, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 24V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A93EC200KC AF EasyCheck s samodejnim ostrenjem, optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimenson1.425,00 € 
Pametni optični inšpektor AutoCheck - Intelligent Fiber Endface Inspector
AutoCheck je samostojna naprava za testiranje spojne površine optičnega vtiča z vgrajenim sistemom in programsko opremo, ki omogoča samodejno profesionalno analizo in presojo ustreznosti. AutoCheck ima vgrajen standard za kontrolo spojnih površin večine optičnih vtičev, zato omogoča testiranje tudi osebju brez poglobljenega znanja. Možnost izdelave lastnega standarda.

(pregled merilne opreme Dimension)

Komplet vsebuje AutoCheck AC400, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A92AC400KC AutoCheck pametni optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension2.035,00 € 
EasyGetWiFi brezžična kamera - Wireless Fiber End-face Inspector, Dimension
EasyGetWiFi se preko WiFi ali USB takoj poveže s pametnim telefonom, tablico ali PC-jem in je združljiv z Windows, Android, iOS in Linux operacijskimi sistemi.   Video

(pregled merilne opreme Dimension)

V kompletu je EasyGetWiFi, škatla z SC, FC in LC ženskim nastavkom ter univerzalnim 1.25 in 2.50 moškim nastavkom, napajalnik 5V DC, USB (C) kabel, litijeva baterija, navodila za uporabo, poročilo o testiranju in seznam opreme. Poleg priloženih nastavkov so na voljo različni nastavki za EasyGetWiFi in druge ročne kamere Dimension, ki pa se naročajo posebej.
99A97EasyGetWiFi brezžična kamera, Dimension887,00 € 
Pametni optični inšpektor AutoGet - Portable Intelligent Fiber Endface Microscope
AutoGet samodejno izostri in usredišči sliko, nastavi osvetlitev in samodejno analizira podatke ter ustvari testno poročilo. Slika je visoke ločljvosti. AutoGet je združljiv z IEC 61300-3-35 standardom, ima Pass/Fail LED indikator in mnogo več.   Video

(pregled merilne opreme Dimension)

V kompletu je AutoGet, škatla z SC, FC in LC ženskim nastavkom ter univerzalnim 1.25 in 2.50 moškim nastavkom, napajalnik, programska oprema (CD), navodila za uporabo, poročilo o testiranju in seznam opreme. Poleg priloženih nastavkov so na voljo različni nastavki za AutoGet in druge ročne kamere Dimension, ki pa se naročajo posebej.
99A9HAutoGet pametni optični inšpektor, Dimension1.570,00 € 
AutoGetWiFi samodejni brezžični mikroskop - Intelligent Fiber Endface Microscope, Dimension
AutoGetWifi lahko samodejno pregleda in analizira posamezno vlakno, MPO ali druge več-vlakenske vtiče z neprimerljivo zanesljivostjo, učinkovitostjo in udobjem. Je trenutno najboljše orodje na tem področju. Sliko samodejno izostri, usredišči, posname, analizira in shrani!    Video

(pregled merilne opreme Dimension)

V kompletu je Autogetwifi, škatla z nastavki za vtiče SC, LC, FC, 1.25 in 2.50, napajalnik 5V DC, USB (C) kabel, litijeva baterija, navodila za uporabo in seznam opreme. Poleg priloženih nastavkov so na voljo različni nastavki za AutoGetWiFi in druge ročne kamere Dimension, ki pa se naročajo posebej.
99A98AutoGetWifi samodejni brezžični mikroskop, Dimension2.233,00 €