Optični inšpektor EasyCheck - Integrated End-face Inspector
EasyCheck združuje mikroskop s profesionalno resolucijo in 8 palčni zaslon v enem ohišju. Na voljo je v 11 različicah. Čez 30 različnih nastavkov omogoča ogled praktično vsakega čela vtiča vključno z MPO in MTRJ, kontrolo vmesnikov SFP, XFP ali QSFP in komponent TOSA/ROSA. Sliko spojne površine lahko kadarkoli posnamemo, shranimo na SD kartico ali prenesemo na PC.

Komplet vsebuje EasyCheck EC400KC, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A91EC400KC EasyCheck optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension
Pametni optični inšpektor AutoCheck - Intelligent Fiber Endface Inspector
AutoCheck je samostojna naprava za testiranje spojne površine optičnega vtiča z vgrajenim sistemom in programsko opremo, ki omogoča samodejno profesionalno analizo in presojo ustreznosti. AutoCheck ima vgrajen standard za kontrolo spojnih površin večine optičnih vtičev, zato omogoča testiranje tudi osebju brez poglobljenega znanja. Možnost izdelave lastnega standarda.

Komplet vsebuje AutoCheck AC400, 1.25 in 2.5mm univerzalni nastavek, SD kartico, 12V mrežni napajalnik in navodila za uporabo.
99A92AC400KC AutoCheck pametni optični inšpektor nastavljiv po osi, Dimension
EasyGetWiFi brez žični optični inšpektor - Wireless Fiber End-face Inspector, Dimension
EasyGetWiFi se preko WiFi ali USB takoj poveže s pametnim telefonom, tablico ali PC-jem in je združljiv z Windows, Android, iOS in Linux operacijskimi sistemi.

V kompletu je Easygetwifi, škatla z nastavki za vtiče SC, LC, FC, 1.25 in 2.50, napajalnik 5V DC, USB (C) kabel, litijeva baterija, navodila za uporabo in seznam opreme.
99A97EasyGetWiFi brez žični optični inšpektor, Dimension