Servis in kalibracija varilne opreme

Popravila varilne opreme

V servisu Optičnega Središča opravljamo kalibracije, garancijska in izven-garancijska vzdrževalna dela in popravila varilne in rezalne opreme.

Po pregledu opreme pošljemo ponudbo s pričakovano ceno popravila vključno z morebitnimi nadomestnimi deli. Po potrditvi ponudbe opravimo servisni poseg. Popravilo običajno traja 2 delovna dneva.

Pregled in ugotovitev stanja zaračunamo v primeru kadar popravilo ni mogoče izvesti, ker proizvajalec ne zagotavlja več rezervnih delov, kadar popravilo ne bi bilo ekonomsko upravičeno ali pa če se iz drugih razlogov ne odločite za popravilo.

Jamstvo za vgrajene nadomestne dele je 6 mesecev, za opravljeno storitev pa 3 mesece. Pravilo ne velja za potrošni material v skladu s splošnimi jamstvenimi pogoji.

V Optičnem Središču skrbimo za stalno zalogo glavnih nadomestnih delov. Na zalogi imamo več 100 različnih nadomestnih delov, med drugim več 10 različnih tipov elektrod, nožev, ogledal, grelcev, koračnih motorjev, displejev, kamer, napajalnikov, akumulatorjev, itd.

So vaši spoji še v okviru tovarniških nastavitev? Je ocenjeno slabljenje res tako, kot ga pokaže meritev z optičnim reflektometrom? Proizvajalci priporočajo, da enkrat letno preverite opremo in se po potrebi odločite za kalibracijo saj le brezhibno delujoča oprema zagotavlja nizko slabljenje in kvalitetne povezave!

Nastavitev rezalnika
Za več informacij pokličite +386 1 256 38 91 ali pišite na servis@ezz.si