Servis in kalibracija varilne opreme

Popravila varilne opreme

V IQNet in ISO 9001 certificiranem Servisu Optičnega Središča opravljamo kalibracije, garancijska in izven-garancijska vzdrževalna dela in popravila varilne in rezalne opreme.

Po prevzemu opravimo temeljit pregled vseh vitalnih delov in preverimo različne ravni delovanja. Na osnovi servisnega poročila lastniku posredujemo ponudbo s pričakovano ceno za popravilo in nadomestne dele. Po potrditvi ponudbe opravimo servisni poseg. Popravilo povprečno traja največ 2 delovna dneva.

V primeru, da se iz kakršnih koli razlogov ne odločite za popravilo, vam ugotovitev stanja z oceno stroškov popravila praviloma ne zaračunamo!

V Optičnem Središču skrbimo za stalno zalogo glavnih nadomestnih delov. Na zalogi imamo več 100 različnih nadomestnih delov, med drugim več 10 različnih tipov elektrod, nožev, ogledal, grelcev, koračnih motorjev, displejev, kamer, napajalnikov, akumulatorjev, itd.

So vaši spoji še v okviru tovarniških nastavitev? Je ocenjeno slabljenje res tako, kot ga pokaže meritev z optičnim reflektometrom? Priporočamo, da enkrat letno preverite opremo in se po potrebi odločite za kalibracijo saj le brezhibno delujoča oprema zagotavlja nizko slabljenje in kvalitetne povezave!

Nastavitev rezalnika
Za več informacij pokličite +386 1 256 38 91 ali pišite na servis@ezz.si