Poglej kot spletno stran
Nove tehnologije, izdelki in storitve    EZŽ e-novice 13042015
   Swift K7
Samodejno prepozna tip vlakna na eni in drugi strani, oba vlakna uravna po jedru in zvari v 6 sekundah! Swift K7 zanesljivo deluje v najtežjih pogojih, je odporen na udarce, vodo in prah ter se sam prilagaja okoljskim razmeram.
Swift K7 zagotavlja zmogljive in natačne spoje z dosledno nizkimi izgubami. Ima vgrajen dvojni grelec za ščitnike zvara. Akumulator zmore 300 zvarov in gretij ščitnika.
V kompletu je Swift K7, rezalnik CI-03A, polnilec z mrežnim napajalnikom F1-1, nastavek za ščitnik S312, nadomestni elektrodi EI-21, akumulator K713, plošča za ohlajevanje CT-03, škatla za orodje, prenosni kovček in navodila.
Varilnik Ilsintech Swift K7 v kompletu z rezalnikom
   Financiranje
Plačilo na obroke brez pologa in brez stroškov odobritve!
Pri nakupu optične varilne in merilne opreme vam v EZŽ, v sodelovanju z Grenke, nudimo klasični oz. operativni leasing, kar pomeni možnost plačila na obroke za vse pravne in fizične osebe, zavode, šole in druge javne ustanove. Več ...
 Varilna in merilna oprema  ▪  Popravila varilnikov  ▪  Kalibracije testerjev  ▪  Kabli, večje dolžine
 Obnovljena oprema  ▪  Bakrena in optična pasivna oprema  ▪  Financiranje  ▪  Usposabljanje

Izberite izdelek. S klikom na košarico v desnem delu tabele poglejte ceno izdelka, ali izdelek kupite. Plačate lahko na običajen način, s kartico, ali iz vašega PayPal računa.
Imamo IQNet in SIQ certifikat za sistem vodenja po ISO 9001 ter certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga izdaja GZS skupaj z bonitetno hišo Coface.
EZŽ d.o.o., Optično Središče, C. v Mestni log 77, Ljubljana, info@ezz.si, telefon +386 1 423 69 50, fax +386 1 256 38 77