Poglej kot spletno stran
Nove tehnologije, izdelki in storitve EZŽ e-novice 26022018
Dvojni Optični Inšpektor FOCIS Duel  AFL - Duel Fiber Optic Connector Inspection System  FOCIS Duel
Optični Inšpektor FOCIS Duel je samodejna Bluetooth povezljiva naprava, ki brez menjave nastavkov hkrati testira vtič v spojniku (desni vhod) in vtič na priključnem kablu (levi vhod)!
Desni vhod analizira čelo ferrule vtiča po standardu IEC 61300-3-35, IPC, AT&T ali po lastnih nastavitvah uporabnika. Levi vhod pa ima posebne ženske “click-in” nastavke za testiranje vtičev, samodejno ostrenje in dvojno povečavo.
FOCIS Duel je optimalno orodje za inštalacjo, zagon, vzdrževanje in odpravljanje napak v najzahtevnejših optičnih sistemih vključno z več vlakenskimi MPO povezavami.
Komplet vsebuje izbrani model, prenosno torbico, držalo za pas, USB kabel, polnilec, nastavke za vtiče (opcijsko), programsko opremo in navodila za upotrabo.
FOCIS Duel kit s torbico in brez nastavkov, AFL
FOCIS Duel kit s torbico, 2 UPC in 2 APC nastavka, ..
UPC nastavek za FOCIS Duel po izbiri, AFL
APC nastavek za FOCIS Duel po izbiri, AFL
 Varilna in merilna oprema  ▪  Optična mrežna oprema  ▪  Kabli  ▪  Kabelske spojke   ▪  Orodja
SFP-ji  ▪  Obnovljena oprema  ▪  Popravila varilnikov  ▪  Kalibracije optične merilne opreme

Izberite izdelek. S klikom na košarico v desnem delu tabele poglejte ceno izdelka, ali izdelek kupite. Plačate lahko na običajen način, s kartico, ali iz vašega PayPal računa.
Imamo IQNet in SIQ certifikat za sistem vodenja po ISO 9001 ter certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga izdaja GZS skupaj z bonitetno hišo Coface.
EZŽ d.o.o., Optično Središče, C. v Mestni log 77, Ljubljana, info@ezz.si, telefon +386 1 423 69 50, fax +386 1 256 38 77