Poglej kot spletno stran
Nove tehnologije, izdelki in storitve EZŽ e-novice 05032018
Non-Contact NC Fiber Connector - Arrayed  Fiberoptics brez stični NC vtič  Brez stični vtiči
V nasprotju z do zdaj veljavnim in hkrati edinim načinom spajanja dveh optičnih vtičev, ki ga imenujemo Physical Contact (PC) ali fizični stik, je podjetje Arrayed Fiberoptics razvilo Non-Contact (NC) ali brez stičnii način spajanja.
Kalifornijski razvjalci so izvedli dve ključni spremembi: 1) optično vlakno so za nekaj mikronov umaknili od površine ferule in 2) na površino čela vlakna in ferule so nanesli anti refleksni sloj.
Ker med vlakni ni več fizičnega stika, se bistveno izboljšajo optične lastnosti (IL <0.1dB, RL >65dB), vzdržljivost (10.000 spojev brez poškodbe) in imunost na prah in umazanijo.
New Senko CS connector - Nov mini vtič CS za 400 Giga bitne povezave  Mini CS vtič
Znani proizvajalec optične spojne opreme SENKO Advanced Components je predstavil nov miniaturni CS vtič s ferulo premera 1.25mm, ki zasede le 40% prostora od uveljavljenega LC vtiča in je namenjen za bodoče 400 Gigabitne povezave znotraj podatkovnih središč. Dvojni CS vtič v enem kosu ima eno samo uvodnico (uniboot) za okrogli kabel 2mm.
 Varilna in merilna oprema  ▪  Optična mrežna oprema  ▪  Kabli  ▪  Kabelske spojke   ▪  Orodja
SFP-ji  ▪  Obnovljena oprema  ▪  Popravila varilnikov  ▪  Kalibracije optične merilne opreme

Izberite izdelek. S klikom na košarico v desnem delu tabele poglejte ceno izdelka, ali izdelek kupite. Plačate lahko na običajen način, s kartico, ali iz vašega PayPal računa.
Imamo IQNet in SIQ certifikat za sistem vodenja po ISO 9001 ter certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga izdaja GZS skupaj z bonitetno hišo Coface.
EZŽ d.o.o., Optično Središče, C. v Mestni log 77, Ljubljana, info@ezz.si, telefon +386 1 423 69 50, fax +386 1 256 38 77