Poglej kot spletno stran
Nove tehnologije, izdelki in storitve EZŽ e-novice 10122018
Prilagoditev za mobilne naprave - Mobile optimization    Obnova spletne strani
Za vas smo preoblikovali spletno stran www.ezz.si ki je zdaj prilagojena za vse mobilne telefone in tablice! Prilagoditev je izvedena tako, da omogoča enostaven izbor, pregled in dostop do izdelkov in storitev ter varen nakup v spletni trgovini!
Varna povezava (https) z vgrajenim SSL certifikatom omogoča zakodiran prenos občutljivih informacij, kot so številka kreditne kartice ali geslo za prijavo in preprečuje zlorabo!
Hkrati s prenovo je na voljo kar nekaj novosti in presenečenj, kot na primer: ugodnejši pogoji, izboljšana kakovost in razširjen izbor zaključnih in priključnih kablov, večji izbor, stalne zaloge in hkrati ugodnejše cene optičnih kablov z 48, 96 in 144 vlakni, obširna zaloga Ripley-Miller orodij za pripravo optičnih vlaken, ponudba merilne opreme Grandway z dve (2) letnim jamstvom, na voljo širok izbor PLC-jev, spojna oprema MPO, ..
Vprašanje? Pokličite 01 256 38 91 ali pišite na info@ezz.si
 Varilna in merilna oprema  ▪  Optična omrežna oprema  ▪  Kabli  ▪  Kabelske spojke   ▪  Orodja
SFP-ji  ▪  Obnovljena oprema  ▪  Popravila varilnikov  ▪  Kalibracije optične merilne opreme

Izberite izdelek. S klikom na košarico v desnem delu tabele poglejte ceno izdelka, ali izdelek kupite. Plačate lahko na običajen način, s kartico, ali iz vašega PayPal računa.
Imamo IQNet in SIQ certifikat za sistem vodenja po ISO 9001 ter certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga izdaja GZS skupaj z bonitetno hišo Coface.
EZŽ d.o.o., Optično Središče, C. v Mestni log 77, Ljubljana, info@ezz.si, telefon +386 1 423 69 50, fax +386 1 256 38 77